OVER ONS

Complete Oplossing

Wij ontzorgen met complete oplossingen. Alles wat u nodig heeft voor uw website regelen wij. Inclusief een modern en duidelijk WordPress CMS. Daarin kunt u zelf de website aanpassen. Dat is zorgeloos ondernemen.

b

Duizenden woorden

Moeite met pakkende teksten voor uw website? Geen probleem, storytelling zit in ons bloed! Wij verzorgen krachtige teksten en optimaliseren ze voor de zoekmachine resultaten.

l

Verbluffend Ontwerp

Wij maken geen websites, wij maken belevingen. Een balans van de juiste woorden, beelden en typgrafie. Zo zorgen wij voor een schitterend ontwerp voor uw website.

Webdesigner

Wij zijn webdesigners die weten hoe een bezoeker denkt. Het gaat niet alleen om design. Wij zorgen dat uw bezoeker direct vindt wat hij zoekt. Dat is de user experience die uw website klantvriendelijk maakt.

Z

Schitterende logo's

Nog geen logo voor uw bedrijf? Geen probleem. Dat maken wij graag! Wij zorgen voor een passend logo in uw eigen huisstijl waarmee uw bedrijf herkenbaar wordt.

U

Verbinden

Alles wat wij doen is gericht op het verbinden van mensen en bedrijven. Het is ons doel als webdesigners om klanten en bedrijven samen te brengen.  Online en razendsnel.

All In Online Solutions

Wij zijn een one-stop-shop voor uw webdesign. We nemen in een persoonlijke afspraak uw wensen door. En wij regelen het resultaat. U kunt lekker achterover zitten. Wij regelen snelle betrouwbare hosting, het veilige ssl certificaat, de versleutelde https verbinding, een passend email adres, SEO voor vindbaarheid in Google, de afbeeldingen voor uw website en combineren dat met inspirerende teksten. Geen zorgen, geniet maar gewoon van het resultaat. 

ONZE WAARDEN

:

Wij lopen voorop

We onderscheiden ons door bovenop de kansen en de ontwikkelingen in webdesign en SEO te zitten.

Wij ontzorgen

Wij luisteren naar uw wensen. En de techniek en het ontwerp regelen wij. Daarbij hoort gratis uitleg zodat u later zelf aanpassingen kan maken als u dat wilt.

U

Wij verbinden

Wij verbinden mensen en merken. Dat is ons doel. Voor ons is webdesign geen baan, het is een lifestyle.

CREATIEVE WEBSITES

Wij zijn webdesigners. Het is onze missie om mensen en merken te verbinden. Wij kunnen online alles maken dat u nodig heeft.

 

Wij zijn SEO specialisten, wij zorgen dat u goed te vinden bent in Google!

 

Wij maken responsive websites die zich optimaal aanpassen voor gebruik op telefoon, tablet of computer.

 

Smit-Design, webdesigner in Etten-Leur

OVER ONS

Smit-Design is een webdesigner in Etten-Leur. Wij zijn een Wordpress specialist. Dat is hét systeem om een moderne website op te bouwen. En daarnaast schrijven we ook zelf code. Zo kunnen we elke website uniek maken. En precies naar uw wensen en behoeften.

MAIL ONS

We ontmoeten graag nieuwe mensen. En we houden wel van een digitale uitdaging. Heeft u vragen over een project? Of wilt u advies op maat? Neem gerust contact op!